APS AVIATION PARTS SERVICE D.O.O.

O nama

Kompanija APS Aviation Parts Service d.o.o. osnovana je 22. decembra 2010. godine sa ciljem da se na tržištu Srbije i Balkana uspostavi profesionalan servis za snabdevanje generalne avijacije rezervnim delovima, a po ugledu na sestrinsku firmu APS Aviation Parts Service GmbH iz Nemačke.

Osnivači Kompanije Wolfgang Dillbaum-Alexius i Nenad Spasić su pre više od sedam godina izmaštali kako bi APS Srbija trebalo da izgleda, a pre šest godina ta ideja je počela da se sprovodi u delo.

Korak po korak i deo po deo, APS Aviation Parts Service d.o.o. iz Srbije prerasla je - iz prvobitne ideje osnivača i u veoma kratkom veku postojanja - u efikasnu kompaniju sa nekoliko različitih, ali vezanih delatnosti kao što su trgovina delovima za vojnu i komercijalnu avijaciju, snabdevanje aerodroma opremom za podršku na zemlji i snabdevanje delovima i komponentama za specijalne programe, a što je učinilo prvim izborom mnogih relevantnih kuća i sistema u Srbiji, kao i velikog broja korisnika iz regiona i sveta.

Danas, APS Aviation Parts Service d.o.o. ima uspostavljene izvanredne veze sa svim najvećim domaćim i svetskim dobavljačima, a naročito smo ponosni na direktne veze sa proizvođačima delova i opreme iz svih grana naših delatnosti.

Svesni smo da je napredak i rast Kompanije moguć jedino kroz uspostavljanje fer i korektnih partnerskih odnosa sa dobavljačima, a posebno sa kupcima i krajnjim korisnicima i zato se trudimo da klijente uvek stavljamo na prvo mesto. Ovo je i razlog zbog kojeg smatramo da je naša postprodajna podrška jedna od najboljih na tržištu, a na čijem unapređenju neprekidno radimo.

Kako vama možemo da pomognemo?

Stojimo vam na raspolaganju.

Srdačno vaš,

APS Aviation Parts Service d.o.o.

APS AVIATION PARTS SERVICE D.O.O.

Zašto mi?

Naš tim u Srbiji, kao i sposobni i obučeni timovi u Nemačkoj, Belgiji i SAD vam stoje na usluzi. Naš centralni magacin u Menhengladbahu u Nemačkoj je opremljen sa više od 50 hiljada individualnih pozicija delova, a ono što nemamo na stanju nam je samo na klik daleko jer naša grupa ima direktne kontakte sa svim najvećim proizvođačima delova i sklopova, kao i pristup svim najvećim specijalnim platformama za nabavku avio delova.

Pitajte za specijalne uslove!

PROFESIONALAN I STRUČAN TIM

dugogodišnje iskustvo u radu sa kupcima i dobavljačima

GODINE ISKUSTVA

pouzdana mreža dobavljača sa najsavremenijom opremom za proizvodnju i logistiku

PRVOKLASNA OPREMA I PROIZVODI

originalni delovi i oprema iz zemalja direktnog proizvođača

POUZDANA MREŽA DOBAVLJAČA

rezervni delovi u skladu sa međunarodnim standardima kvaliteta

BRZA I PRECIZNA ISPORUKA

isporuka robe u perfektnom stanju i u što bržem mogućem roku

POSTPRODAJNA PODRŠKA

tehnička podrška i saveti kupcima i nakon isporuke robe

OUR LOCATION

Design and SEO by Studio 77

© 2018 All Rights Reserved | APS Aviation Parts Service d.o.o.